2019-11-30 07:50:59• hírek • Blikk.hu

Igazi történetmesélőnek vallja magát Gundel Takács Gábor

Bármit lehet közvetíteni – véli a műsorvezető, aki szerint csak jónak kell lenni történetmesélésben.

A vasárnap este a TV2-n induló Catch! – Úgyis utolérlek! kommentátora imádta ezt a játékot, mert neki is előjöttek a régi, fogócskás emlékei.
 

Hogy lehet felkészülni egy fogócska kommentálására?

– Az eddigi pályafutásom alatt megtapasztaltam, hogy mindent lehet közvetíteni; egyszer például ködöt kellett, mert ugyan a bicikliverseny ment, de semmit nem lehetett látni. Néhai kollégám, Molnár Dani, isten nyugosztalja, sakkot is tudott. Mi történetmesélők vagyunk, a Catch! alatt is ez a lényeg, természetesen a lényeges adatok ismertetése mellett. Ráadásul a fogócska az a foci mellett, amit mindenki játszott gyerekkorában, és emlékszik rá, hogy milyen jókat nevetett játék közben.
 

Mennyire bírta Ördög Nóra szenvedélyességét, aki saját bevallása szerint is sokat sikított?

– Szerencsére, amikor Nóri feljebb kapcsolt, a kollégák voltak annyira profik, hogy kivették a hangját a fülemből. Egyébként tényleg nagyon szenvedélyesen szurkolt, a kis asztalkájába is horpadásokat markolászott.
 

Ennyire exrém a játék?

– Nem mondanám extrémnek, de nagyon izgalmas. Érdekes, hogy a felvételek alatt többeknek, köztük nekem is az jutott az eszembe, hogy ez a műsor hangulatában mennyire hasonlít a Játék Határok Nélkülre, amely pont húsz éve fejeződött be. Remélem, a nézők ezt is annyira szeretik majd, mint azt a műsort.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: